Chcesz mieć pewność, że Twoje Studio jest bezpieczne, nawet jeśli zmienisz urządzenie lub ponownie zainstalujesz grę? Oto jak upewnić się, że Twoje postępy są zawsze chronione.
*Obrazy w tym artykule są jedynie przykładowe i nie muszą dokładnie odpowiadać obrazom w grze.
*W celu uzyskania dodatkowych informacji wystarczy stuknąć każdą z zakładek widocznych poniżej. ⬇️
❓ Nie masz pewności co do statusu połączenia?
Status połączenia możesz sprawdzić w dowolnym momencie:
1. Stuknij ikonę Menu
2. Stuknij przycisk Ustawienia
3. Sprawdź w zakładce „Status”
🧑 Grasz jako gość?
Sprawdź swoje opcje połączenia:
1. Stuknij ikonę Menu
2. Stuknij przycisk Ustawienia
3. Stuknij „Zapisz postępy”
Pojawią się tu dostępne opcje połączenia.
✅ Już zalogowano za pomocą Google Play lub Game Center?
Możesz dodać dodatkową warstwę zabezpieczenia:
1. Stuknij ikonę Menu
2. Stuknij przycisk Ustawienia
3. Stuknij „Zapisz postępy”
Tutaj zostaną wyświetlone inne sposoby połączenia.
👍 Połącz się z Facebookiem
Możesz też połączyć się z Facebookiem. Dzięki temu łatwo odzyskasz swoje Studio, jeśli zmienisz urządzenie lub ponownie zainstalujesz aplikację. Poza tym będziesz mógł/mogła połączyć się z innymi członkami ekipy, którzy również grają, i dołączyć do naszych społeczności na Facebooku!
⚠️ Brak połączenia? Uwaga!
Jeśli nie połączysz swojego konta z żadną z dostępnych opcji, postępy będą zapisywane tylko na aktualnym urządzeniu. Oznacza to, że po odinstalowaniu gry lub zmianie telefonu postępy przepadną. Aby zabezpieczyć swoje Studio, zalecamy połączenie się z co najmniej jedną opcją.
Buduj, twórz i pozwól kamerom kręcić bez obaw. 😌 Twoje postępy są bezpieczne, gdy gra się z głową!